De toegevoegde waarde van accountantscontrole

Beslissingen binnen de organisatie wil je nemen op basis van juiste informatie. Dit geldt ook voor de financiële informatie waarmee een jaarrekening wordt samengesteld. Jij hecht waarde aan zekerheid van cijfers en daarom bieden wij deze zekerheid. Met meer dan 150 jaar ervaring in controle van jaarrekeningen helpen wij met het inrichten en de beheersing van (financiële) processen, zodat dat jouw cijfers aantoonbaar juist zijn.

Vrijblijvend advies van één van onze professionals

 • Voor en door ondernemers
 • Altijd gekoppeld aan een branchespecialist
 • Audit op maat, zonder ballast
 • Meer inzicht met data-analyse
 • Gegarandeerde kwaliteit

  Voor en door ondernemers

  Voor en door ondernemers

  Jij wilt je richten op dat wat je het liefst doet: ondernemen. Dat beseffen wij ons goed. Met meer dan 150 jaar ervaring in de controlepraktijk en ondernemerschap weten wij namelijk wat het inhoudt om een organisatie te besturen en welke keuzes hierbij gemaakt worden.

  Daarom voeren wij controles zo efficiënt mogelijk uit, waarbij jij niet lastig wordt gevallen met overbodige vragen.

  Data-gedreven Audit: (nabije) toekomstmuziek?

  Data, automatisering en algoritmen zijn niet meer weg te denken uit ons leven. Ook in de accountancy doet het zijn intrede. In deze podcast word je meegenomen in de toekomst van de data-gedreven audit: op welke wijze gaan dergelijke toepassingen het controlewerk leuker en efficiënter maken? Wat levert het organisaties op? En hoe gaat de rol van de accountant veranderen?

  Specialist in jouw branche

  Werken met iemand die bekend is met het reilen en zeilen binnen de branche is wel zo prettig. Wij regelen dit. Afhankelijk van de sector en jouw organisatie is er altijd een match te maken met een van de accountants uit onze community.

  Deze professionals zijn specialisten en beschikken over specifieke branchekennis en -ervaring

  Specialist in jouw branche

  Pragmatische controle

  Pragmatische controle

  Wij richten ons op de risico’s die voor jouw organisatie relevant zijn. Audit op maat, zonder ballast en wederzijds gedragen. Want ieder bedrijf heeft haar eigen uitdagingen. Dit is voor ons het vertrekpunt en de controle wordt hierop gespecificeerd.

  Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

  En blijf op de hoogte van onze laatste tips, webinars en andere actuele onderwerpen

  Inzicht door data-analyse

  TIC Assurance draagt bij aan de realisatie van jouw doelen: een controle gericht op het optimaliseren van de activiteiten, processen en systemen van jouw organisatie.

  Realiseerbaar door op data te richten. Wij geloven namelijk dat data-analyse en -visualisatie bijdragen aan een beter begrip van de onderneming. Door de toepassing hiervan zijn wij effectief en in staat om juiste aanbevelingen te geven.

  Effectief door data-analyse

  Focus op kwaliteit door onafhankelijkheid

  Focus op kwaliteit

  Wij richten ons louter op controle. Hierdoor zijn we onafhankelijk en kunnen we een beleid van kwaliteit voeren, waarbij de aandacht uitgaat naar de ontwikkeling van de competenties van onze professionals op het gebied van Audit & Assurance.

  Door deze focus zijn wij in staat om efficiënt en effectief controleopdrachten uit te oefenen. Onafhankelijkheid zorgt voor toegevoegde waarde: een objectief advies op het gebied van organisatieontwikkeling, risicomanagement en of er voldaan wordt aan wet- en regelgeving.

  Vrijblijvend advies van één van onze professionals

  Heb jij behoefte aan een accountantsverklaring?

  Laat je gegevens achter voor een kennismaking

  Wij nemen binnen 24 uur contact met je op