Jaarrekening controle

Door controle van  de jaarrekening helpen wij met het inrichten en de beheersing van (financiële) processen, zodat dat jouw cijfers aantoonbaar juist zijn.

Audit en assurance

Controle jaarrekening

Hoe we het ook noemen: Accountantscontrole, accountantsverklaring, controle jaarrekening, jaarrekeningcontrole, beoordelingsverklaring, audit of assurance. Het doel is om zekerheid te verstrekken bij jouw financiële verantwoording. Zo’n controle kan wenselijk zijn omdat jij inzicht wilt, of omdat het (wettelijk) verplicht is.

De financiële informatie waarmee een jaarrekening wordt samengesteld moet juist zijn. Je hecht waarde aan zekerheid en die bieden wij. Door controle van  de jaarrekening helpen wij met het inrichten en de beheersing van (financiële) processen, zodat dat jouw cijfers aantoonbaar juist zijn.

Wij helpen organisaties met controle vraagstukken door hen te koppelen aan ervaren professionals die aan ons verbonden zijn en die grotendeels zelf het werk uitvoeren. Eén aanspreekpunt en direct toegankelijk.

Vanuit onze jarenlange ervaring leveren wij een bijdrage aan de inrichting van jouw (financiële) organisatie en beheersingsprocessen.

Jaarrekeningcontrole accountantsverklaring