Ik wil zelfstandig accountant zijn,
maar niet alleen!

True audit by true auditors

Wat doet TIC?

TIC Assurance biedt accountants met passie voor het vak de mogelijkheid om zelfstandig een controlepraktijk te voeren. Gefaciliteerd met een modern platform en groot netwerk, kun je als aangesloten ondernemer eigen keuzes maken en blijven groeien als professional.

Waarom kiezen voor TIC ASSURANCE?

Je wilt afwisselend werk doen, de vrijheid hebben om de klanten te bedienen die bij jou passen en als ondernemer in je inkomen voorzien.

TIC Assurance zorgt dat je als Associate maximaal ontzorgd wordt en maakt het accountantsvak weer leuk. Je krijgt alle vrijheid en minder druk opgelegd doordat je zelfstandig ondernemer bent. Zo kun je jouw eigen werk-privé balans bepalen en krijgt jouw eigen inbreng en visie de ruimte. Je wordt beloond naar gelang je eigen inspanningen. Wel zo eerlijk.

Plan een persoonlijke kennismaking

Persoonlijk contact brengt wat ons betreft meer dan het lezen van een website kan doen.

We komen dan ook graag met je in contact. Plan het hiernaast snel en eenvoudig in. Ik spreek je graag!

Inspirerende groet,

Aukje Westerbeek

Aukje Hahné-Westerbeek

Bouwen

Je brengt klanten in en krijgt klanten. Zo bouw je als Associate een eigen netwerk en klantenkring op. Je werkt zelfstandig, maar niet alleen. Je blijft verbonden met vakgenoten op zowel sociaal vlak, alsook vakmatig.

Je maakt gebruik van onze AFM Wta-vergunning en wij zorgen voor de kwaliteitsborging die daarbij hoort. Wij ontzorgen je bovendien met state-of-the-art systemen, tooling en databases waar je gebruik van kunt maken en op terug kunt vallen. Met intervisie en opleiding blijf je op de hoogte en blijf je voldoen aan de laatste eisen (PE portfolio). Samen hebben we veel parate kennis in huis. Bovendien zijn we aangesloten bij accountantsnetwerken en ook hun content staat jou ter beschikking.

Kortom

We bieden je de gelegenheid om als zelfstandig ondernemer een eigen controlepraktijk te voeren. Om je eigen keuzes te maken, zonder het alleen te hoeven doen en zonder grote investeringen of zelf het wiel uit te moeten vinden.

TIC Assurance ondersteunt jou bij acquisitie, met systemen en tooling, door te inspireren, te helpen en met loyaliteit van vakgenoten. Zelfstandig én samen.