Mijn accountant- of administratiekantoor wil audit en assurance (blijven) bieden

Waarom kiezen voor TIC Assurance?

Wat doet TIC Assurance?

TIC Assurance biedt jouw accountantskantoor (of administratiekantoor) de mogelijkheid om jouw klanten audit en assurance te bieden, maar zonder de regeldruk en compliance daaromheen. De zelfstandigheid van jouw kantoor zit in onze naam: The Independence Company.

Waarom kiezen voor TIC ASSURANCE?

Je wilt jouw rol als trusted advisor blijven vervullen. Je biedt jouw klant one-stop-shopping en je zorgt dat de controle wordt uitgevoerd met eigen personeel onder begeleiding en/of door een externe kwalitatieve partner die ook alleen dat doet: de controle. Zo laat je geen concurrent binnen, maar besteedt je enkel een deel uit. Exclusief, kwalitatief en toegewijd.

Accountantskantoor
Accountantskantoor

Expertise en passie

Als je de controle uitbesteedt, dan wordt deze uitgevoerd door accountants die zich doorgaans niet snel zullen aansluiten bij kleinere of middelgrote kantoren omdat ze zelfstandig willen zijn en/of een te zwaar zijn voor een beperkte controlepraktijk. Bij TIC Assurance kun je wel gebruik maken van hun expertise en hun passie voor het vak.

Een eigen AFM Wta vergunning is door de kosten voor automatisering en compliance voor de meeste kleinere tot middelgrote kantoren niet meer rendabel en zeker in relatie tot het aantal klanten in portefeuille dat controleplichtig is. Wij ontzorgen je hierbij en bieden de bijbehorende expertise.

Kortom

We bieden je de gelegenheid om de controleklanten te bedienen en om hen een totaaloplossing te bieden. We ontzorgen je naar gelang jouw behoefte: van ‘powered by’ tot volledig. En dat zonder de rompslomp, kosten en regeldruk van een eigen AFM Wta vergunning.

TIC Assurance is jouw betrouwbare, integere samenwerkingspartner die met heldere afstemming en een transparante werkwijze zorgt voor een bestendige klantenportefeuille.