Ik zoek een controlerend accountant

Waarom kiezen voor TIC Assurance?

Wat doet TIC Assurance?

TIC Assurance biedt jouw organisatie een controlerend accountant (audit en assurance). We controleren jaarrekeningen en bieden andere verantwoordingen waarbij een accountantsverklaring noodzakelijk is.

Waarom kiezen voor TIC ASSURANCE?

Wij richten ons op de risico’s die voor jouw organisatie relevant zijn. Audit op maat en zonder ballast. Want ieder bedrijf heeft andere uitdagingen. Dit is voor ons het vertrekpunt en de controle wordt hierop afgestemd. Hiermee dragen wij bij aan de realisatie van jouw doelen: een controle gericht op het optimaliseren van de activiteiten, processen en systemen van jouw organisatie. True audit by true auditors!

We bieden de kwaliteit van de besten en de laagdrempeligheid van de kleinsten. In kwaliteit zijn we daarmee vergelijkbaar met de grote kantoren door jarenlange ‘big 4’ ervaring.

We zorgen voor minder belasting voor jouw organisatie door onze efficiënte werkwijze met state-of-the-art systemen en tooling.

controlerend accountant
Controlerend accountant

Onafhankelijk en onpartijdig

We garanderen direct contact met één aanspreekpunt die ook de uitvoering verzorgt. Onze accountants zijn zelfstandig aan ons verbonden. Ze zijn te allen tijde onafhankelijk en onpartijdig. Ze werken echter niet alleen. TIC Assurance hanteert hoge kwaliteitsstandaarden en staat voor een sterke borging van de kwaliteit.

Kortom

We bieden een goede en gedegen no-nonsens controle: We doen wat gedaan moet worden en zonder poespas. Alleen nut en noodzaak, maar ook zeker niet minder.

Je krijgt een hoogwaardige controle die bijdraagt aan de verbetering van de beheersing van jouw organisatie en tot betrouwbaarder inzicht in de resultaten.