True audit by true auditors

Wij geloven in ondernemerschap. In de vrijheid om keuzes te maken.
Om plezier te hebben in je werk en trouw te blijven aan het vak van controlerend accountant.

In verbintenis, maar niettemin onafhankelijk, zelfstandig en met een focus voor kwaliteit.
Daar staat TIC Assurance voor: True audit by true auditors.

Why

Ons vak is de afgelopen jaren aan stevige verandering onderhevig. Toegenomen regeldruk door maatschappelijk ontwrichtende incidenten.

Grotere afstand tussen de grote kantoren en ‘de rest’. Er is meer druk ontstaan, meer partijen en veel ervaren accountants stappen uit de markt. De daardoor ontstane krapte moet worden opgevangen door steeds minder vergunning houdende partijen.

In toenemende mate ondervinden organisaties moeite om een controlerend accountant te vinden.

Over ons ondernemerschap vrijheid keuzes

How

TIC Assurance gelooft in ondernemerschap. In de vrijheid om keuzes te maken. Uiteraard binnen de beroepsmatige en maatschappelijke kaders van het vak.

En we houden van ons vak. Audit en het bieden van assurance is een ambacht. Door een platform te bieden, zorgen wij dat accountants met een passie voor hun vak het plezier weer terugvinden en zo voor de beroepsgroep behouden blijven.

We zorgen ervoor dat accountantskantoren hun klanten controle kunnen blijven bieden door dit uit te besteden aan een betrouwbare partner die hen ontzorgt en niet met hen concurreert. 

Zo zorgen we ervoor dat de eindklant met een toegewijde professional te maken krijgt die bijdraagt aan een efficiënte audit met adviezen die bruikbaar en van toegevoegde waarde zijn.

What

Zelfstandige accountants kunnen zich als Associate aansluiten bij TIC Assurance en gebruik maken van onze AFM (Wta) vergunning. We ontzorgen ze met ‘state of the art’ IT-systemen en zorgen voor de kwaliteitsborging en -toetsing. 

En zo kunnen accountantskantoren zich ook aansluiten. Met of zonder hun auditpersoneel. En dat is wat wij doen: ‘True audit by true auditors’.

Audit only

True audit by true auditors

Ons Team

Lieuwe Jan Hiemstra MSc RA

Associate

drs. Wim Lootens RA RC

Associate

Jan van Duyn MSc RA

Associate

Nancy Doelwijt MSc RA

Associate

Arnold van Dijk MSc RA

Associate

Shahira Sheikkariem MSc

Associate

Nađa Tokić Mušić

Senior Staff Audit

Minja Rajak

Staff Audit

Bouwe Algra AA

Associate

Aarti Narain MSc RA EMA

Associate

Roel Vrijhoef MSc RA

Associate

Nick Willemsen MSc RA

Associate

Dick Lokerse AA

Extern Associate

Jan Borger MSc RA EMA

Director / Partner
06 54328896

Richard Henderiks MSc RV

Director / Partner
06 11353866

Aukje Westerbeek

Recruiter
06 22659871

Sandra Borger-Roosma

Financial Controller

drs. Jan de Rooy RA

Advisor / Partner
06 55853095

Bart Diepenbroek MI

Advisor / Partner
06 55201321

JIJ?

Associate to be

JIJ?

Partner to be

Partners

Novak en Extendum

TIC Assurance is aangesloten bij de Novak. Dit is een service- en belangenorganisatie voor MKB accountantskantoren. Wij gebruiken de vakinhoudelijke content en kennis om onze diensten optimaal te houden.
De Novak onderschrijft de kans die TIC Assurance biedt om controle toegankelijk te houden voor alle accountantskantoren.

Wij hebben een partnership met Extendum. Dit is een kennis- en adviescentrum voor MKB-accountantskantoren en hun klanten. Ook zij onderschrijven de diensten die TIC Assurance haar leden en hun klanten kan bieden.

Recent hebben Novak en Extendum aangekondigd op een aantal gebieden samen te gaan werken.

NOVAK
Extendum
IR Global

IR Global

TIC Assurance is partner van IR Global. Dit is een internationaal network van onafhankelijke dienstverlenende organisaties. IR Global zorgt voor verbinding tussen organisaties wereldwijd om zo klanten overal te kunnen bedienen. De aangesloten partners delen kennis en leren van elkaar.