We laten graag onze associates zelf spreken over hun bevinden binnen TIC Assurance.
Deze keer laten we Lieuwe Jan aan het woord:

 


Lieuwe Jan Hiemstra MSc RA
Associate TIC Assurance

 

‘’Binnen TIC Assurance ben ik nu enige tijd actief als Associate. Je bouwt daarin aan je eigen klantenportefeuille, met eigen verantwoordelijkheid, planning en uitvoering. Het geeft een prettig gevoel van vrijheid.”.

 

Het concept is zo ingestoken dat je bouwt aan een klantenportefeuille waarmee je een langdurige relatie hebt. Als ZZP’er moet je elke periode weer op zoek naar nieuwe opdrachten en is het onzeker wanneer je weer een nieuwe klus hebt.

Bij deze bijzondere constructie waarbij je als Associate van TIC Assurance fungeert, met eigen klanten, weet je aan het begin van het jaar al voor een groot gedeelte waar je aan toe bent, met toch de vrijheid van een zelfstandig ondernemer.

Ook ben je echt met het accountantsproduct en de klant bezig en niet alleen op hoofdlijnen en op reviewniveau. Je krijgt inzicht in de gehele organisatie van je klant. Lekker met de voeten in de modder en direct aanspreekpunt voor je klant.

Ik merk dat klanten het prettig vinden dat de communicatielijnen korter zijn. Ze hebben direct contact met de verantwoordelijk accountant. Ze hoeven niet alles 3x uit te leggen aan verschillende personen. En zijn er grote klussen, dan pak ik die gezamenlijk met de ervaren collega associates op.

Het samenwerken binnen TIC Assurance is prettig en praktisch omdat er ook daar korte lijnen zijn. Ook is er ruimte om jezelf en producten te ontwikkelen.

Samen zoeken we binnen TIC Assurance naar praktische maar ook doeltreffende oplossingen voor klanten. Maar bovenal wordt het geheel van de accountantscontrole niet moeilijker gemaakt dan nodig.

 

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jou?
Neem dan vooral contact met ons op via mail@tic-assurance.nl of 0383374525