Een nieuw kantoor voor alle nieuwe energie!

Afgelopen week is ons nieuwe kantoor officieel opgeleverd. Uiteraard hebben we dit tijdens een borrel gevierd met al onze associates. Mooi om te zien dat de groep steeds groter aan het worden is.

Onze nestor en initiator Jan de Rooy heeft een mooie weerspiegeling gegeven op waar het idee voor TIC Assurance vandaan komt. Richard Henderiks heeft als nieuwe co-directeur verteld over de ontwikkelingen van de business. Onze andere directeur Jan Borger heeft eenieder rondgeleid en (nieuwe) partner Bart Diepenbroek heeft de nieuwe website getoond. Mooi om het enthousiasme  en de betrokkenheid van alle aanwezigen te voelen.

Waar accountants vaak weggezet worden als ‘gematigd’ bruist het bij TIC Assurance duidelijk van de energie. Het groeipad is ingezet en vraagt vooral om nog meer Accountants met een passie voor hun vak die mooie audit opdrachten willen doen.

Het nieuwe kantoor in de IJsseltoren in Zwolle nodigt uit om bij elkaar te komen, te verbinden en om kennis en kunde te delen. Ideeën genoeg waar organisatie in heel Nederland hun voordeel mee kunnen doen!

Hieronder een kleine sfeerimpressie.

Deel dit bericht