De werkgroep Accountants in Business van de community Accounttech organiseert op 9 december 2020 van 15.30u – 17.00u een webinar over data analyse in relatie tot het werkveld van de accountant in business.

De sprekers van die dag zijn: Jan Borger RA MSc EMA (TIC Assurance), Beert Kuiken (Fitch Finance – Data – BI), Gerard Frank Sollman (Zelfstandig Finance Professional en voorzitter van de werkgroep) en Drs. Jan de Rooy RA (The Independence Company)

Interesse? Meld je dan snel aan via https://bit.ly/3frlSkg


Webinar Data Analyse en Governance, Risk Management & Compliance

Het gebied van Governance, Risk Management & Compliance heeft het imago van saai, taai, risicogericht en reactief. Maar is dat terecht? Wat betekenen de ontwikkelingen op het gebied van data-analyse voor accountants in business die in dit gebied actief zijn?

Aan de hand van een stukje theorie en reflecties op praktijkvoorbeelden gaan wij in op de ontwikkelingen die we zien in het veld van Governance, Risk Management & Compliance en op de toegevoegde waarde die de accountant in business kan leveren.

Als afsluitend webinar, onderzoeken we de rode draad door middel van onder andere een korte terugblik op de vorige thema’s; Data analyse & Performance Management en Finance Operations & Process mining.

De sprekers van vandaag zijn:

Jan Borger RA MSc EMA, directeur bij TIC Assurance. Jan zal zijn ervaringen van de hedendaagse audit praktijk delen en gaat in op de wijze waarop organisaties en auditors met elkaar samenwerken op het gebied van Governance, Risk Management & Compliance. Hij gaat nader in op de wijze waarop data-analyse in dit proces kan worden ingezet.

Beert Kuiken RE RA, founder van FitchFinance & FichtData, (auteur van de Digital Finance Scan) zal zijn ervaring delen van de Finance & Data adviespraktijk en de wijze waarop organisaties omgaan met nieuwe technologie en de Governance, Risk Management en Compliance aspecten hiervan.

Gerard Frank Sollman RA, Zelfstandig Finance Professional en voorzitter van de werkgroep, gaat in op de rol en toegevoegde waarde van de accountant in business.

Jan de Rooy RA, directeur bij The Independence Company zal Jan, Beert en Gerard Frank bevragen over het thema Governance, Risk Management & Compliance. Gezien zijn jarenlange ervaring bij 3 Big 4 kantoren heeft hij de ontwikkeling van Risk Management & Compliance over de jaren zien evolueren. Wat is de impact van data-analyse op deze ontwikkelingen?

Het webinar wordt georganiseerd door leden van de Accounttech Community in samenspraak met het NBA. Het webinar is interactief en de sprekers vragen u actief deel te nemen door feedback te geven en vragen te stellen.

 


Interesse? Meld je dan snel aan via https://bit.ly/3frlSkg

 

Webinar Data Analyse en Governance, Risk Management & Compliance Webinar Data Analyse en Governance, Risk Management & Compliance