Accountantskantoor starten

Altijd al een eigen accountantskantoor willen starten? Of een eigen auditpraktijk willen opbouwen? TIC Assurance biedt de mogelijkheden om dit te doen. Vanuit een moderne visie op accountancy bieden wij een platform van waaruit accountants zelf een eigen controlepraktijk kunnen opbouwen.

Lieuwe Jan Hiemstra

Behoefte aan autonomie?

Het up-or out principe lijkt niet meer van deze tijd. Lange tijd hard werken met het risico om het einddoel net niet te halen. 

Een veelgehoorde reden voor een wisseling van werkomgeving is de work/life-balance. In een beroepsgroep waar schaarste heerst is het lastig om tijd opzij te zetten voor belangrijke zaken als ouderschap, hobby’s en andere activiteiten die je juist energie geven. Daarnaast is de regeldruk en de angst voor toezichthouders een reden die verstikkend werkt voor professionals en ze wegduwt van het vak.

Autonomie is dan een belangrijke sleutel. In een omgeving waar jij bepaalt welke keuzes je maakt en welke klanten je gaat bedienen.

Neem direct contact met ons op!

Jan van Duyn

Wat bieden wij?

TIC Assurance biedt accountants met passie voor het vak de mogelijkheid om zelfstandig een controlepraktijk te voeren. Gefaciliteerd met een modern platform en groot netwerk, kun je als aangesloten ondernemer eigen keuzes maken en blijven groeien als professional. 

Bij TIC Assurance bouwen accountants een eigen praktijk op aan de hand van een concept waar ze zelf inspraak in hebben en nader kunnen vormgeven op basis van hun eigen principes en overtuigingen. Binnen de kaders van TIC Assurance is het mogelijk om daarbij eigen keuzes te maken. 

Mede voor educatie komen wij periodiek bijeen op bijeenkomsten die worden georganiseerd aan de hand van verschillende thema’s. We ontmoeten elkaar live en ontdekken hoe we gebruik kunnen maken van elkaars competenties. Ook is er ruimte voor evaluatie, vaktechnische ontwikkeling en gewoon gezellige collegialiteit en fun.

Nieuwsgierig?

Graag komen wij in contact om te kijken naar jouw motivatie om een eigen accountantskantoor of controlepraktijk te beginnen. Vraag vrijblijvend een Talent Motivatie Analyse (TMA) aan en ontdek wie jij als persoon bent, zonder alle verwachtingen die anderen van jou hebben. Op basis daarvan krijg je inzicht of de stap die wij je bieden ook echt bij je past.

Plan een persoonlijke kennismaking

Persoonlijk contact brengt wat ons betreft meer dan het lezen van een website kan doen.

We komen dan ook graag met je in contact. Plan het hiernaast snel en eenvoudig in. Ik spreek je graag!

Inspirerende groet,

Aukje Westerbeek

Aukje Hahné-Westerbeek