Controle van de NOW-regeling

Als je een tegemoetkoming NOW hebt ontvangen, is het nodig om een definitieve berekening aan te vragen. Er zijn een aantal scenario’s waarbij het nodig is om een accountantsverklaring mee te sturen ter ondersteuning van de berekening. Wij zoeken uit of dit voor jou van toepassing is en verzorgen de verklaring. We checken en verklaren dat de gegevens die jij hebt doorgegeven juist zijn.

Vrijblijvend advies van één van onze professionals

 • Voor en door ondernemers
 • Een kennis-community
 • Pragmatische controle
 • Effectief door data-analyse
 • Focus op kwaliteit door onafhankelijkheid

  Voor en door ondernemers

  Voor en door ondernemers

  Jij wilt je richten op het leiden van je onderneming en de koers uitzetten. Je wilt niet lastig worden gevallen met overbodige vragen.

  Daarom voeren wij onze onderzoeken zo doeltreffend denkbaar uit.

  Dankzij 150 jaar ervaring in audit en het leiden van organisaties begrijpen we namelijk wat het runnen van een bedrijf met zich meebrengt.

  Een kennis community

  Met een professional samenwerken die kennis heeft van jouw branche is wel zo aangenaam. Dit kunnen we faciliteren. Een van onze accountants past sowieso bij jouw bedrijf en de sector waarin je opereert.

  Je wordt bij TIC Assurance altijd gekoppeld aan een professional met de nodige ervaring, in het bijzonder over de desbetreffende branche.

  Specialist in jouw branche

  Podcast | De NOW-regeling in de praktijk

  Welke uitdagingen en problemen zijn er in de praktijk bij organisaties, die voor de definitieve berekening NOW een accountantsverklaring nodig hebben? En wanneer heb je zo’n verklaring nodig?

   

  Hierover en meer praten Jan Borger, initiatiefnemer van TIC Assurance, en Nico van der Zaan in onze allereerste podcast!

  Pragmatische controle

  Pragmatische controle

  Audit op maat, zonder ballast en wederzijds gedragen. Relevant omdat wij ons richten op de risico’s die voor jouw organisatie van toepassing zijn. Want ieder bedrijf heeft haar eigen uitdagingen, wat voor ons het vertrekpunt van controle is.

  Effectief door data-analyse

  Een goede controle draagt bij aan de realisatie van doelen van een organisatie. Deze is namelijk gericht op het verbeteren van processen, werkwijze en systemen van het bedrijf in kwestie.

  Helemaal wanneer data-analyse en -visualisatie wordt toegepast, aangezien de toepassing het begrip van de organisatie vergroot. TIC Assurance zet hierom in op data. Hiermee zijn wij bij machte om effectief te werken en jou van juiste adviezen te voorzien.

  Effectief door data-analyse

  Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

  En blijf op de hoogte van onze laatste tips, webinars en andere actuele onderwerpen

  Focus op kwaliteit door onafhankelijkheid

  Focus op kwaliteit

  Wij richten ons louter op controle. Hierdoor zijn we onafhankelijk en kunnen we een beleid van kwaliteit voeren, waarbij de aandacht uitgaat naar de ontwikkeling van de competenties van onze professionals op het gebied van Audit & Assurance.

  Door deze focus zijn wij in staat om efficiënt en effectief controleopdrachten uit te oefenen. Onafhankelijkheid zorgt voor toegevoegde waarde: een objectief advies op het gebied van organisatieontwikkeling, risicomanagement en of er voldaan wordt aan wet- en regelgeving.

  Vrijblijvend advies van één van onze professionals

  Behoefte aan zekerheid over het terecht verkrijgen van de NOW-regeling?

  Laat je gegevens achter voor een kennismaking

  Wij nemen binnen 24 uur contact met je op